Formació en famílies amb Amalgama7

Ahir van fer la segona sessió de formació de parentalitat positiva, promoguda per la regidoria d'Educació i  dinamitzada per Amalgama 7.


Al mes de febrer, ja van fer la primera part d'aquesta formació des d'una visió més teòrica, i ahir van continuar amb la part pràctica.


Aquest cop ens van acollir a les instal·lacions del Casal Cívic del barri, un espai molt més a prop del centre diari, i on les famílies es van sentir molt còmodes. Per part d'Amalgama 7, la formació va estar dinamitzada per la Isabel, qui va plantejar un cas fictici d'una jove de 16 anys, qui té una dificultat de comunicació amb la seva família, una adolescència una mica complicada i què planteja a la família què cal fer per poder millorar la seva relació.


A partir de l'exposició del cas en veu alta per part de la Isabel, van dividir a les famílies per grups on es traduïa amazic, berber i castellà, per tal que tothom pogués participar activament. Cada grup va triar una vocal que exposava les diferents propostes d'intervencions que hauria de fer les famílies per millorar la relació amb la seva filla.

 

A mitja tarda es va afegir a la sessió de formació  la nostra responsable Maria Rosa Montes, per poder compartir una estona amb les famílies.


Segurament no van poder treballar tot el que teniem previst, però va servir per poder plantejar-nos quin són les dificultats de comunicació amb els nostres fills i filles, com actuem i què podem fer per millorar.Com veieu a les imatges, els problemes de conciliació continua sent un aspecte a millorar, i segurament el curs vinent ens hi pensarem en dotar d'un recurs de monitoratge perquè les mares ( perquè és la realitat que tenim i volem transformar) puguin participar sense estar pendents dels més petits. 

Gràcies a totes i a tots per el vostre esforç i participació.Etiquetes de comentaris: , , , ,