Temps per Jugar.. (1)Sota el cel hi ha un temps per a cada cosa...
i també un temps per aprendre a jugar!
Us hem explicat de manera resumida cada joc, i us deixem un vídeo/tutorial de com jugar-hi.
Ja no teniu cap excusa per no fer-ho!


PIOU PIOU


L’objectiu del joc és aconseguir fer néixer 3 pollets. Cada jugador té 4 cartes i la resta es deixen al mig en una sola pila. La pila de cartes ou és situen al centre (amb l’ou sencer cap amunt).
A cada torn el jugador pot realitzar una de les següents accions:
– Si presenta tres cartes de gall, gallina o niu, el jugador pot agafar una carta ou, que la situarà davant seu però amb l’ou tancat.
-Si el jugador ja disposa d’un ou tancat, pot presentar dues cartes gallina i fent el soroll d’aquesta pot fer néixer un pollet donant la volta a la carta ou
-També pot optar a robar un ou a un altre jugador enviant-li una carta guineu (si ja hi ha pollet, els ous no es poden robar). El jugador contrari s’hi pot oposar defensant-se amb dues cartes gall
Quan acaba el seu torn, cada jugador ha d’agafar de la pila central les cartes necessàries per tornar a tenir-ne quatre per al proper torn.


Dobble
Aquí teniu un joc familiar de cartes. Consta de 55 cartes rodones, amb 8 objectes dibuixats (la versió Dobble Kids té només 6 objectes).  Si comparem dues cartes a l'atzar, sempre tenen un objecte en comú (només un), encara que sigui d'una mida diferent.
Aquest joc tan simple té 5 opcions diferents alhora de jugar-hi.
Ikonikus 


És un joc social en el que hem de posar-nos a la pell dels altres jugadors per guanyar la partida. Jugar amb les emocions ara serà divertit!
A cada ronda, hauràs de fer preguntes divertides al teus contrincants; com et sentiries si et surt un gran al nas just el dia abans d'una cita important? Que sents quant el teu cap explica un acudit sexiste? que et  passa pel cap quan algú crida molt alt al cine?
A continuació els teus companus hauràn d'escollir una carta de la seva mà, que millor s'adapti a com se senten en aquella situació. Un cop fet això, el jutge tindrà que escollir la carta de l'emoció que cregui que més d'adequa a la pregunta, i aquest judagador guanyarà un punt!Story Cubes
Pots unir les 9 imatges per crear una història? Els cubs son un generador visual per estimular al teva imaginació. És un joc no competitiu que posa a prova la teva creativitat.  Podem jugar-hi sols  o en grup.

Sardines

Disposes de pocs segons! estàs preparat/da per observar? Observa la llauna de sardines, recorda les seves característiques, memoritza tot el que has vist... i llavors has de ser capaç de trobar-les entre les teves, les que tens a la teva mà.Fantasma  Blitz 2.0
La forma de jugar és la mateixa.
Un dels jugadors/es gira la carta superior, per tal de que quedi visible per tot el grup. Llavors els jugadores i jugadores han d'intentar agafar l'objecte que coincideixi, en tot fins hi tot en el color que hi ha a la carta. Si no hi ha aquest objecte, els jugadores i jugadores hauran d'escollir l'objecte que no surti a la carta hi no tingui cap color que figuri a la carta.
La persona que ho endevini, guanyarà la carta.
El joc acaba quan no queden cartes per girar. El que tingui més cartes guanya.

Diamoniak


És un joc fàcil i divertit. Per poder guanyar, cal aconseguir construir un castell del mateix color, reunint les 6 cartes necessàries per fer-ho.
A mesura que ho intentes, apeixaran cartes de fades, bruixes i diamants. Cada tipologia de carta té un significat i t'ajudarà o et dificultarà el teu objectiu!!

(només he trobat tutorials en altres idiomes... però és molt igual que el dels piratatak)
PiratatakEn aquest cap aconseguir construir un vaixell del mateix color, reunint les 6 cartes necessàries per fer-ho.
A mesura que ho intentes, aquí apareixen cartes de pirates, canons i monedes. Cada tipologia de carta té un significat i t'ajudarà o et dificultarà el teu objectiu!
Fins aquí la primera part dels jocs; explicats!
Ja podeu començar a jugar.... busqueu temps i algú amb qui fer-ho!!!

Molt bona partida!

Etiquetes de comentaris: