El passat 14 i 15 de novembre part del nostre equip educatiu van participar en el 4t Congrés de Dones del Baix Llobregat.El passat 14 i 15 de novembre part del nostre equip educatiu van participar en el 4t Congrés de Dones del Baix Llobregat, juntament amb altres companyes del Consell de les dones de Sant Vicenç dels Horts.
Un dels principals objectius d'aquest congrés va ser  aconseguir que el màxim número de dones de la comarca puguessin participar en els debats i expressar les seves opinions i idees sobre les diferents temàtiques que es van proposar als documents de treball: models de transformació social, presència i participació de les dones en els espais de pressa de decisions, etc.

El 4t Congrés de les Dones del Baix Llobregat va servir, entre altres coses, per posar de manifest que és necessari un canvi profund de valors, i que sense aquest canvi, res del que es pugui fer: emprenedoria, treball en xarxa, etc., ajudarà a aconseguir la igualtat. 
  
 (Maria Rosa Montes -Directora del CDSJ col·locant una de les peces del puzle.)

 Com ja és habitual a la nostra entitat, volem ser present a totes aquelles activitats que treballen per l’equitat de gènere al nostre municipi i a la nostra comarca. Perquè participant i fent xarxa creixerem totes i tots plegats